Låna pengar utan fast jobb

Låna pengar utan jobb har varit väldigt svårt under en länge och nästan lika svårt har det varit att låna pengar utan fast jobb, dvs att låna pengar utan ett jobb som fast och återkommande. Det kan t.ex. vara att man jobbar deltid eller har ett vikariat som gör att jobbet inte är fast utan varierar utifrån hur man arbetare. Vid en fast anställning så är jobbet fast, dvs att man får en fast lön varje månad. Låna pengar utan jobb är i princip samma sak som låna pengar snabbt utan inkomst eller låna pengar snabbt utan taxerad inkomst som det även kallas. I båda fallen handlar det om att man inte har någon jobb. I första fallet handlar det om att man inte har något jobb för tillfället (är således utan inkomst) och i det andra fallet handlar det om att man inte hade något jobb föregående år (var således utan inkomst fg år), dvs inget jobb och inkomst blev deklarerad.

Det man kan fråga sig är varför det ska vara så svårt att låna pengar utan en fast jobb, men den främsta och enkla anledningen till att det är svårt att ta lån utan fast jobb är att bankerna kräver att man uppger hur mycket pengar man tjänar. Bankerna vill normalt veta hur stor ens hur ens inkomst är utifrån det fasta jobbet är när man ansöker om lån. Bankerna kräver uppgiften om ditt jobb för att kunna göra en bedömning av din återbetalningsförmåga och försäkra sig om att du kommer att kunna betala tillbaka lånet.

Givetvis så förstår man att bankerna kräver att man har en jobb när man ansöker om lån, men att kräva att det ska vara en fast jobb är kanske att ta i nu när arbetsmarknaden förändrats och går från fasta anställningar till trend åt mer deltids- och vikariatsarbeten. Givetvis så har det varit svårt att ta lån för de som inte har haft något fast jobb. Dock så är detta på väg att förändras – numera finns flera långivare som erbjuder lån till personer utan fast jobb – nackdelen är det främst handlar om sms lån till dig som inte har något fast jobb.

Något annat som blivit populärt är just att låna pengar utan fast jobb och det har förmodligen räddat många som råkat ut för tråkigheter som såsom oförutsedda utgifter och hindrat att dessa utgifter gått till inkasso och slutligen Kronofogden. Har du t.ex. fått en faktura som du måste betalas omgående. Då du vet att du kommer få in pengar snart i form av lön eller annan ersättning så är det ju grymt att det finns lånegivare som litar på dig och är villiga att låna ut pengar utan fast jobb till dig så du kan betala av denna fakturan. När pengarna väl kommer du kan du enkelt reglera lånet. Har du råkat för någon tråkighet så ska du inte låta det faktum att du inte har någon fast jobb hindra dig från att söka om lån. De finns många kreditgivare som är beredda att låna ut pengar till dig – om du vill att det ska gå snabbt så finns väldigt många smslånegivare som erbjuder sms lån utan fast jobb!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.